Zwolse Steenhouwerij

SINDS 1866 AL 150 JAAR STEENGOED

De grootste in Zwolle en omstreken als het gaat om natuurstenen!

Bij de Zwolse steenhouwerij zorgen wij al voor meer dan 150 jaar voor kwalitatief hoogstaande producten. In Zwolle en omstreken staan wij bekend als gerenommeerd en betrouwbaar. Ons vakmanschap gaat verder dan alleen het produceren van maatwerk. Wij denken met u mee en gaan samen met u de uitdaging aan om van ontwerp naar realisatie over te gaan. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt.

EIGEN SHOWROOM

Kom gerust langs in onze eigen showroom met natuursteen in Zwolle. Hier hebben we ook van allerlei natuursteen demonstraties

EIGEN PRODUCTIEHAL

Kom gerust langs in onze eigen productiehal in Zwolle waar wij de natuurstenen zelf en op maat maken voor de klant. 

EIGEN MONTAGEPLOEG

Onze montageploeg uit Zwolle staat altijd voor u klaar en probeert u zo goed mogelijk te voorzien van de juiste service. 

50+ SOORTEN NATUURSTEEN

Kom gerust langs bij ons pand om onze voorraad natuurstenen in Zwolle met eigen ogen te zien. 

in onze werkplaats

Natuursteen, composiet kwartsiet en keramiek, dat zijn de soorten waar wij mee werken. In onze eigen werkplaatsvoeren wij alle werkzaamheden uit. Onze gespecialiseerde medewerkers zagen, schuren, boren en restaureren projecten met liefde voor het vak. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze werkplaats.  

maak uw eigen ontwerp

U als klant kunt een eigen ontwerp maken en die samen met onze adviseur verder uitwerken. 
Wilt u meer weten over De Zwolse Steenhouwerij, of wilt u uw eigen ontwerp laten zien, neem dan contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze showroom of neem contact met ons op 

Laat u inspireren door de Grootse Collectie
Natuurstenen van Zwolle en Omstreken

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!